Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024

Akademisyenimiz COST Projesinde Araştırmacı Olarak Kabul Aldı

Fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Serhat KILIÇARSLAN,  Bilim ve Teknolojide Avrupa İş Birliği (European Cooperation in Science and Technology -COST) kapsamında yürütülen “CA22143 - European Materials Informatics Network (EuMINe)” başlıklı eyleme (action) araştırmacı / çalışma grubu üyesi olarak kabul edilmiştir.

EuMINe COST Aksiyonu, ileri malzemelerin geliştirilmesi ve mühendisliği için malzeme bilişiminin uygulanmasına odaklanan uluslararası, disiplinler arası, dijital ve veriye dayalı teknolojiler ve yapay zeka için yenilikçi bir Avrupa ağı kuracak ve sektörler arası bir topluluğu teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

COST eyleminde araştırmacı / çalışma grubu üyesi olarak yer alan Fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Serhat KILIÇARSLAN’ı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.