Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024

Analysis of Circuits Deney 2

Deney föyü aşağıda paylaşılmıştır. Öğrencilerin 5 Nisan 2024 tarihine kadar föyde yer alan Ön Çalışma Sorularını devreanalizilab.bm@gmail.com mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Not: Ödev dosyalarınızı ve mail başlığınızı ÖğrenciNo-Deney2 (Örnek: 2315020000-Deney2.pdf) şeklinde isimlendiriniz. Aksi takdirde ödeviniz değerlendirilmeyecektir. Ödev dosyalarınız .docx, .pdf, .jpg, .png uzantılı olabilir.

The experiment form is shared below. Students are required to send the Preliminary Exercise Questions included in the form to the email address devreanalizilab.bm@gmail.com by April 5, 2024.

Note: Please name your assignment files and email subject as StudentID-Experiment2 (Example: 2315020000-Experiment2.pdf). Otherwise, your assignment will not be evaluated. Your assignment files can be in .docx, .pdf, .jpg, .png formats.