Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2020

BLM1221 – Ayrık Matematik Final Ödevi-1

UYULMASI GEREKEN GENEL KURALLAR ŞÖYLEDİR:

Uyulması Gereken Kurallar

*** Kurumsal mail adresi ile gönderilmeyen maillerin geçerlilik hükmü yoktur.

*** Ödevlerinizi hem LMS sistemine hem de belirtilen mail adresine gönderiniz

*** Zamanında teslim edilmeyen ödevler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

*** Belirtilen Word formatını bozmayalım. Word belgesinde belirlenen üst bilgiler mutlaka durmalı, bunları silmek yada değiştirmek size bir şey kazandırmayacaktır.

*** Sorularınızı çözerken Times New Roman yada Arial yazı tiplerinde 11 punto büyüklüğünde normal(bold yada italik değil)  olarak, siyah renkte hazırlayıp gönderiniz.

*** Başka sitelerden kopyaladığınız metinleri doğrudan kopyalayıp yapıştırırsanız ve kaynakça belirtmezseniz kopya muamelesi göreceksiniz.

*** Deftere çözüm yapmak isteyen öğrenciler; tüm aşamaların detaylı bir şekilde anlatıldığı ve görüntü kalitesinin yüksek olduğu içerikleri ödev belgesine ekleyebilir. Bu şekilde yapılan çözümlerde eğer anlaşılması sıkıntılı bir durum oluşursa işlem basamağı geçersiz sayılacaktır.

*** Ödev dosyasını okul mail adresini kullanarak banu.odev.bilmuh@gmail.com mail adresine AF1_ogrenciNo.pdf (örneğin: AF1_19250012345.pdf) formatında göndermelisiniz.

*** Ödev maillerinizi düzgün bir şekilde acele etmeden bir kere gönderiniz.

*** Bu ödev için son teslim tarihi 31.05.2020 saat 23:59’dur

!!! Final Ödevi-1'in  sorumlu Araştırma Görevlisi Buket TOPTAŞ'tır.