Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020

Gösterim: 639

BLM1221 – Ayrık Matematik Ödev 2

*** Problemin modellenme aşamalarını adım adım yaparak anlatınız. Bu aşamada her adımda neler yaptığınızı ve neden yaptığınızı açıklayınız. Matematiksel ifadeler kullanmanız gerekiyorsa formatı bozmayacak şekilde ekran görüntüsü alabilir ya da Word denklemleri kullanarak ifadelerinizi yazabilirsiniz.

*** Deftere çözüm yapmak isteyen öğrenciler; tüm aşamaların detaylı bir şekilde anlatıldığı ve görüntü kalitesinin yüksek olduğu içerikleri ödev belgesine ekleyebilir. Bu şekilde yapılan çözümlerde eğer anlaşılması sıkıntılı bir durum oluşursa işlem basamağı geçersiz sayılacaktır.

*** Kaynak kullanımı yapacaksanız en son aşamada kullandığınız kaynakları mutlaka belirtiniz.

*** Tüm ödev dosyaları benzerlik indeksine tabi tutulacak olup ödevleriniz arasında konu ve içerik açısından benzerlik olmamasına dikkat ediniz. Ayrıca, internet üzerinden kopyala-yapıştır şeklinde gönderilen ödevler dikkate alınmayacaktır.

*** Bu ödev için en fazla iki kişilik gruplar halinde çalışılabilmektedir. Her grup elemanı kendi ödev kağıdını kendine has sunumu ile göndermelidir.

*** Ödev dosyasını okul mail adresini kullanarak banu.odev.bilmuh@gmail.com mail adresine A2_ogrenciNo.pdf (ex: A2_19250012345.pdf) formatında göndermelisiniz.

*** Ödev maillerinizi düzgün bir şekilde acele etmeden bir kere gönderiniz.

*** Bu ödev için son teslim tarihi 24.05.2020 saat 23:59’dur.

!!! Ödev2 ile ilgili sorumlu Araştırma Görevlisi Buket TOPTAŞ'tır.