Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2019

ÖNEMLİ! Programlamaya Giriş Proje Teslimi

PROJE TESLİMİ VE LABORATUVAR SUNUMU

!! Ödev teslimi Mail Yoluyla ve Laboratuvar Kontrolü olmak üzere 2 aşamalıdır !!

MAIL YOLUYLA TESLİMİ:
Projenin mail yoluyla teslimi; Rapor.pdf ve ogrenciNo.c dosyalarını sıkıştırıp ogrenciNo_BLM1123.rar adında tek dosya şeklinde banu.odev.bilmuh@gmail.com adresine mail gönderilmesi gerekmektedir.

Projenin son teslimi 27.12.2019 - 23:59'dur ve bu tarih/saatten sonra yapılan teslimler kesinlikle kabul edilmeyecektir!
Mail yoluyla teslimi yapmayan öğrencilerin laboratuvar kontrolü yapılmayacaktır!

Bu konuda herhangi bir bahane kabul edilmeyecek olup, duyuruyu görenlerin arkadaşlarıyla/whatsapp gruplarıyla paylaşması rica olunur!

LABORATUVAR KONTROLÜ:
Laboratuvar kontrolü 31.12.2019 Salı günü Bilgisayar Laboratuvarında yapılacak olup, 09:00'da başlayacak ve saat 14:00'teki Lineer Cebir sınavına kadar devam edecektir.

Yabancı Dil dersinden muaf olan öğrencilerin proje sunumu saat 11:00 - 12:30 arasında yapılacak olup,

muaf olan öğrencilerin bu saatlerde gelmesi gerekmektedir!