Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2021

Gösterim: 879

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

1) Staj yapacak öğrencilerimiz için staj dönemi 2 Ağustos-31 Ağustos olarak belirlenmiştir.

2) Staj evraklarının olduğu sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

3) Staj yapılan kurum içerisinde evrakları onaylacak en az bir Bilgisayar Mühendisi veya Yazılım Mühendisi bulunması zorunludur. Bilgisayar donanımı ile ilgili proje gerçekleştirilen kurumlar için Elektrik-Elektronik Mühendisi veya Elektronik Haberleşme Mühendisi de kabul edilecektir.

4) Staj yapacak öğrencilerimizin stajlarını yapabilmeleri için İSG eğitimi almaları gerekmektedir, bu eğitimi staj yapılacak kurum veya şirket karşılıyor ise öğrencilerimizin İSG eğitimi ile alakalı bir işlem yapmalarına gerek yoktur, staj yapılacak kurum veya şirket sizden bu eğitimi alıp staja başlamanızı talep ediyorsa, işyeri tehlike sınıfını öğrenip (az tehlikeli, tehlikeli, çok tehlikeli işyeri) İSG eğitimini üniversitemizden veya bu eğitimi veren yetkili merkezlerden alabilirsiniz.

*22.05.2021 Cumartesi Saat:15:00'te Staj ile alaklı bilgilendirme toplantısı yapılacaktır, toplantıya katılmanız sizler için faydalı olacaktır, staj işleyişi ile alakalı aklınıza takılan soruları toplantıda sorabilirsiniz.

Toplantı Linki : https://meetingsamer37.webex.com/meetingsamer37-tr/j.php?MTID=m96338dc579e312498f9a95bbbaebb6a2