Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2023

Gösterim: 398

2023-2024-Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları Yedek Liste

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları Yedek Listesi açıklanmıştır. Değerlendirmede Ek Madde-1'e göre yapılan başvurular için direk olarak ÖSYM puanları, Not Ortalamasına göre başvurular için ise %40 ÖSYM puanı katkısı ve %60 Not Ortalaması katkısı dikkate alınmıştır. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yedek öğrencilerimiz, asil adayların kayıt yaptırmadığı için başvurabilmektedir (lütfen duyuruları takip ediniz). Yedekler puanlara göre öncelik kazanmıştır. Aşağıdaki linklere tıklayarak, başvurduğunuz bölümün sonuçlarına ulaşabilirsiniz:

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Elektrik Mühendisliği Bölümü (YOK)

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Yazılım Mühendisliği Bölümü

Kazanan öğrencilerimiz, ders aldıkları üniversitedeki derslerin sayılması için muafiyet talebinde bulunabilirler. Muafiyet-İntibak dilekçesi için:

Muafiyet-İntibak Dilekçesi

Yatay geçiş ile kayıt olmaya hak kazanan ve ders muafiyeti talebinde bulunacak olan öğrenciler bu formu doldurup dijital/word formatı halini kayıt işlemleri için Fakültemize geldiklerinde muhendislik@bandirma.edu.tr adresine mail atmalıdır. Form doldurulurken her dersin karşısına yalnızca bir ders yazılmalı ve aynı ders 2 kez kullanılmamalıdır.

Kazanan öğrencilerimiz için :

Muafiyet talebinden bulunmak isteyen öğrenciler yatay geçiş yaptıkları bölümün ders planı ve ders içeriklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirler. Muafiyet talebi yalnızca 1 defaya mahsus olduğundan dikkatli yapılması önem arz etmektedir.

Bilgisayar Mühendisliği Ders Planları: https://mdbf.bandirma.edu.tr/tr/bil-muh/Sayfa/Goster/Ders-Planlari-14630