Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2021

Fakültemiz İktisat Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Musa BAYIR ve Dr. Hüseyin GÜVENOĞLU'nun editörlüğünde, Fakültemiz İktisat Bölümü öğretim üyelerinin katkılarıyla yazılan "Para Politikasında Güncel Tartışmalar" isimli kitap yayımlanmıştır.

Fakültemiz İktisat Bölümü hocalarımızdan Dr. Musa BAYIR ve Dr. Hüseyin GÜVENOĞLU'nun editörlüğünde, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyelerinin katkılarıyla yazılan "Para Politikasında Güncel Tartışmalar" isimli kitap yayımlanmıştır. Literatüre katkı sağlayacağı düşünülen kitabın bilim dünyasına hayırlı olmasını dileriz. Kitap editörlüğünü yapan  Dr. Musa BAYIR ve Dr. Hüseyin GÜVENOĞLU'nu ve tüm yazarları tebrik ederiz.
Kitaba bölüm yazarı olarak katkı sunan öğretim üyeleri;

Prof. Dr. Alpaslan SEREL
Prof. Dr. Burak DARICI