Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023

2023-2024 Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Bilgileri

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı olarak alınacak katkı  payları ve   öğrenim  ücretlerinin tespitine dair karar Uygulaması :

• Normal öğretim sürelerini aşmayan örgün öğretim Türk öğrencilerden harç alınmayacaktır.*Yabancı dille öğretim yapan programlarımızda okuyan öğrencilerimizin öğrenim ücretleri 1,5 katı olarak alınacaktır.
  • Uzaktan eğitim ile öğretim yapan Lisans ve Önlisans programlarımızda okuyan öğrencilerimiz 2. öğretim öğrenim ücretleri ile aynı ücreti ödeyeceklerdir.
  • Enstitü Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerinin öğrenim ücretleri Enstitü Yönetim Kurulu Kararı ile teklif edilir, Üniversite Yönetim Kurulu Kararı ile belirlenir.

Harç_03_08_2023.pdf