Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2021

Staj Bilgilendirme Toplantısı

1) 22.05.2021 Cumartesi Saat:15:00'te Staj ile alaklı bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya buradan ulaşabilirsiniz. Toplantıya katılmadan önce staj yönergesini okumanız ve belgeleri incelemeniz faydanıza olacaktır.

2) Staj evraklarının olduğu sayfaya ve staj yönergesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

3) Staj yapılan kurum içerisinde evrakları onaylacak en az bir  Elektrik-Elektronik Mühendisi veya Elektronik Haberleşme Mühendisi bulunması zorunludur.

4) Staj yapacak öğrencilerimizin stajlarını yapabilmeleri için İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimi almaları gerekmektedir. Bu eğitimi, staj yapılacak kurum veya şirket karşılıyor ise öğrencilerimizin İSG eğitimi ile alakalı bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Staj yapılacak kurum veya şirket sizden bu eğitimi alıp staja başlamanızı talep ediyorsa, işyeri tehlike sınıfını öğrenip (az tehlikeli, tehlikeli, çok tehlikeli işyeri) İSG eğitimini üniversitemizden veya bu eğitimi veren yetkili merkezlerden alabilirsiniz.

5) Staj süresi boyunca sigortanız okul tarafından karşılanacaktır.