Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2022

Üniversitemiz ile Bartın Üniversitesi Arasında Hizmet İçi Eğitim Faaliyetlerinde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Bartın Üniversitesi arasında hizmet içi eğitimlerin çevrim içi yöntemlerle iş birliği içerisinde yürütülmesi amacıyla protokol imzalandı. Protokolü, Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir imzalarken Bartın Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun imzaladı.

Personel tarafından sunulan hizmetin verim ve kalitesinin yükseltilmesi ve personelin görevleri ile ilgili bilgi ve becerilerinin arttırılmasının hedeflendiği protokol kapsamında, personelin sürece dair farkındalıklarının artırılması için gayret gösterilecek. Ayrıca personelin ileride üstlenecekleri görevlere hazırlanmaları için liderlik, motivasyon, kurum aidiyeti ve iletişim konularında da eğitimler verilecek.