Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2022

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından 8 Nisan 2022 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’in katılımlarıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Önlük Giyme Töreni düzenlendi ve törene,

• Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay ERAY
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi Onur Konuğu Prof. Dr. Hanifegül TAŞKIRAN
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim TÜMEN
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan ABA
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru KAYA MUTLU
  • Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanları
  • Tıp Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Hedef Fizyoterapi, Empatik İstasyon, Fzt. Esra Tekin Ağrısız ve Mutlu Yaşam, Yeni Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi süpervizörlerimiz katılım sağladı.

Törenin 8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü’nde olması nedeniyle günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını Doç. Dr. Ebru KAYA MUTLU’nun yapmasının ardından, Onur Konuğu Prof. Dr. Hanifegül TAŞKIRAN “Fizyoterapinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu konuşmasını yaptı. Dekanımız Prof. Dr. Oktay ERAY ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin, ve tüm fizyoterapistlerin Türkiye Fizyoterapistler Günü’nü kutlayarak konuşmalarını sonlandırdılar.

Açılış konuşmalarının ardından Denizcilik Fakültesi öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Müzik dinletisinin ardından 1. sınıf öğrencilerine, 1., 2. ve 3. sınıf temsilcilerine ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu temsilcisine önlük giydirildi. Tören, 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.