Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2021

1505 PROJEMİZE TUBİTAK'DAN DESTEK

Proje Adı: DİKEY EKSENLİ RÜZGÂR TÜRBİNLERİ İÇİN DÜŞÜK MALİYETLİ SERAMİK MIKNATIS KULLANIMINA UYGUN SENKRON GENERATÖR GELİŞTİRİLMESİ
Yürütücü Kuruluş:
BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Müşteri Kuruluş: CMİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT ENERJİ MAKİNE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

1505 kodlu Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı kapsamında başvurusu yapılan, "DİKEY EKSENLİ RÜZGÂR TÜRBİNLERİ İÇİN DÜŞÜK MALİYETLİ SERAMİK MIKNATIS KULLANIMINA UYGUN SENKRON GENERATÖR GELİŞTİRİLMESİ" başlıklı ve Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Adem DALCALI, Araştırmacılar Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Harun ÖZBAY ile Bursiyer Arş. Gör. Emre ÇELİK'in görevli olduğu proje önerisinin TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programlarına İlişkin Yönetmelik çerçevesinde değerlendirilmesi yapılarak desteklenmesi uygun görülmüştür.