Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020

Gösterim: 968

Fakülte Akademik Kurul Toplantısı

15 Ocak 2020 tarihinde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR'in de katılımıyla Fakülte Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. 

Toplantı Rektörümüzün Avrupa Birliği Projesi kapsamında yapılacak olan çalışmalarla ilgili fakültemizi ilgilendiren konular hakkında bizleri bilgilendirmesi ile başladı. Ardından rektör yardımcımız ve aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ, fakülte öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilen projeler ve akademik çalışmalar ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda ek olarak fakültemizin ihtiyaçlarından, eksikliklerinden ve üniversitemize katkı sağlayacak projelerden konuşuldu ve Sayın Rektörümüz hali hazırda yapılmakta olan ve önümüzdeki birkaç ay/yıl içerisinde bitirilmesi planlanan projelerden bahsetti.

Son olarak fakültemizin açılışından bu yana geçen sürede eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin gözden geçirilmesi, çalışmaların daha verimli olması için ne gibi önlemler alınması gerektiği  konusunda fikir alışverişleri yapıldı.

 


Fotoğraflar