Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2019

TEKNOFEST Teknik Gezisi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bünyesinde, Havacılık ve Uzay Topluluğu ve öğrencilerimizin katılımıyla 18 Eylül 2019 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan TEKNOFEST' e gezi düzenledik. Heyecanlı hava gösterilerine, yapılan teknolojik gelişmeler ve projelerin stantlarına öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Alanında öncü firmaların temsilcileri ile ülkemizdeki teknolojik gelişmelerin geleceği, yapılan çalışmalar, bu çalışmaların ve millileşmenin bir parçası olabilmek için öğrencilerin izlemesi gereken yollar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür ederiz. BANÜ olarak bu tür faydalı gezi ve projelerde öğrencilerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz. Gelecek teknik gezi ve projelerde görüşmek üzere.