Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2023

Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim ARPACI tarafından Universiti Teknologi Malaysia (UTM)' de Çalıştay Düzenlendi

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim ARPACI tarafından Malezya'da 7 Ağustos 2023 tarihinde Universiti Teknologi Malaysia (UTM)'de "YAPAY SİNİR AĞLARI (ANN) ve YAPISAL EŞİTLİK MODELLEMESİ (SEM)" konulu bir çalıştay düzenlenmiştir. Yüz yüze etkinlikte, doktoralı katılımcılara yapay zeka ve yapısal eşitlik modellemesi yöntemlerinin birlikte kullanıldığı hibrit bir veri analiz yöntemi hakkında uygulamalı bir çalıştay düzenlenmiştir. Prof. Dr. İbrahim ARPACI' yı bu faaliyetinden ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.