Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023

Staj Savunma Tarihleri (Derslikler Eklenmiştir)

Staj savunma tarihleri belirlenmiştir. Buraya tıklayarak listeyi görüntüleyebilirsiniz.

Staj savunmasına gelirken getirilmesi gereken belgeler;

1. Staj Defteri (spiralli ve ciltlenmiş, tüm sayfaları imzalı ve kaşeli olmalıdır)

2. Staj Sicil Formu (kaşelenmiş ve kapalı bir zarfta olmalıdır)

3. İş Yeri Değerlendirme Anketi

Stajda proje yapan veya uygulama geliştirenler projelerinin çalışır kısımlarını göstermelidir. Savunmaya girerken uygulamalar, projeler veya kodlar sunuma hazır durumda bulunmalıdır.

*Öncesinden hiçbir mazeret belirtmeden kendi tarihinde ve saatinde savunmada bulunmayan öğrenciler tekrar mülakata alınmayacaktır ve stajları geçersiz sayılacaktır.

*Mücbir sebeplerden ötürü savunmaya gelemeyecek olan öğrencilerin, savunma tarihinden en geç 1 hafta öncesinde durumunu staj komisyonuna bildirmesi gerekmektedir.

*Staj yaptığı halde listede ismi olmayan öğrenciler durumu staj komisyonuna bildirmelidir.

**Staj belgelerinin ıslak imzalı orjinal halini öğrenci işlerine henüz teslim etmeyen öğrencilerin ilgili yerleri staj komisyonuna imzalatarak en geç güz dönemi içinde öğrenci işlerine teslim etmesi gerekmektedir.