Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023

Gösterim: 3088

2023-2024-Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları (!GÜNCEL!)

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları açıklanmıştır. Değerlendirmede Ek Madde-1'e göre yapılan başvurular için direk olarak ÖSYM puanları, Not Ortalamasına göre başvurular için ise %40 ÖSYM puanı katkısı ve %60 Not Ortalaması katkısı dikkate alınmıştır. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yedek öğrencilerimiz, asil adayların kayıt yaptırmaması halinde başvurabilirler (lütfen duyuruları takip ediniz). Aşağıdaki linklere tıklayarak, başvurduğunuz bölümün sonuçlarına ulaşabilirsiniz:

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Elektrik Mühendisliği Bölümü

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Yazılım Mühendisliği Bölümü

Kazanan öğrencilerimiz, ders aldıkları üniversitedeki derslerin sayılması için muafiyet talebinde bulunabilirler. Muafiyet-İntibak dilekçesi için:

Muafiyet-İntibak Dilekçesi

Yatay geçiş ile kayıt olmaya hak kazanan ve ders muafiyeti talebinde bulunacak olan öğrenciler bu formu doldurup dijital/word formatı halini kayıt işlemleri için Fakültemize geldiklerinde muhendislik@bandirma.edu.tr adresine mail atmalıdır. Form doldurulurken her dersin karşısına yalnızca bir ders yazılmalı ve aynı ders 2 kez kullanılmamalıdır.

Kazanan öğrencilerimiz için :

Muafiyet talebinden bulunmak isteyen öğrenciler yatay geçiş yaptıkları bölümün ders planı ve ders içeriklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirler. Muafiyet talebi yalnızca 1 defaya mahsus olduğundan dikkatli yapılması önem arz etmektedir.

Bilgisayar Mühendisliği Ders Planları: https://mdbf.bandirma.edu.tr/tr/bil-muh/Sayfa/Goster/Ders-Planlari-14630