Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2021

Gösterim: 291

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bandırma’da Resmi Törenler ile Kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü münasebetiyle Bandırma’da törenler gerçekleştirildi. 28 Ekim Perşembe günü gerçekleşen ve Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katıldığı ilk tören çelenk koyma merasimi ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Sonrasında, Bandırma İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 98. yılı onuruna düzenlenen spor, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa takdim edildi. Öğrenciler ödüllerini Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hv. Plt. Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkan Vekili Aydın Yağar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zeynep Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Mavi’den aldılar. 

29 Ekim Cuma günü gerçekleşen programda, Barış Manço Kültür Merkezi önünde bir geçit töreni düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de katılım gösterdiği törene Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Ağır Ceza Mahkemesi Hâkimi Mehmet Tarakçı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Fotoğraflar