Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021

Gösterim: 334

AUSDER - 4. Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri Kazananları Belli Oldu

AUS alanında çalışan kişi, kurum ve kuruluşları desteklemek adına her sene düzenlenen ve SUMMITS Uluslararası AUS Zirvesi kapsamında verilen Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri bu sene pandemi dolayısıyla zirvenin 2022’ye ertelenmesi ve daha geniş katılımlı bir ortamda verilebilmesi için AUSDER'in etkinlik organizatörlüğünü yaptığı ve 4-5 Haziran 2021 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek ICSG’21 8. Uluslararası Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarında gerçekleştirilecek Ödül Töreni ile kazananlara takdim edilecektir.

Rekor katılımın gerçekleştiği 2021 Ulaşımda Aklın Yolu ödüllerinde Başkanlığını Doç. Dr. Ahmet YAZICI’nın (ESOGÜ) yaptığı ve Erol YANAR (AUS Türkiye), Esma DİLEK (HGM), Serhat MELİK (Tubitak), Berrin BENLİ (Novusens), Cem Vedat IŞIK (Amazon Bilişim) ve Selman DEMİREL’den (Türksat) oluşan jüri zor bir görevi yerine getirerek bu senenin kazananlarını belirlediler.

Sektöre Katkı Ödülleri

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi - Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUSMER)

Akademi Ödülü

Caner PENSE, IMO’nun e-Seyir ve AB’nin e-Denizcilik konseptlerinin araştırılması ve Türkiye’de Denizcilikte AUS’u uygulamak için stratejilerinin belirlenmesi

İlgili AUSDER haberinin tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.