Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2023

Öğrencilerimiz 100. Yıl Voleybol Turnuvası Birincisi

Üniversitemizin farklı birimlerindeki en yetenekli takımların kıyasıya mücadele ettiği, Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine düzenlenen ulusal voleybol turnuvasında, şampiyonluk kupasını havaya kaldıran takımımız, turnuvayı zirvede tamamlayarak adlarını altın harflerle yazdırdı. Kupayı Mühendislik ve Doğa Bilimlerine kazandıran öğrencilerimiz, turnuvada sergiledikleri üstün performansla gururumuz oldular. Kupalarını ve madalyalarını Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR'in takdim ettiği öğrencilerimizin kupalarını ayrıca, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ ve Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. İbrahim ARPACI fakültemizde takdim ettiler ve öğrencilerimizi tebrik ettiler.Fakülte sekreterimiz Sayın Atilla DURMAZ, fakültemiz öğretim elemanları Sayın Doç. Dr. Bülent BÜYÜK, Sayın Doç. Dr. İsmail KOÇAK, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Evren İŞEN öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Bu başarıda emeği geçen ve şampiyonluğu kazanan öğrencilerimiz:

Tuğba Cengizhan, Pelin Çelik, Tolga Süne, Ahmet Muhsin Çınar, Cihat Bakır, Batuhan Daylan, Tülin Dilek

Tüm öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik eder, gelecekte daha büyük başarılara imza atmalarını temenni ederiz.