Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022

Öğrencilerimizin Hackathon Başarısı

14 Mayıs 2022 tarihinde 13.00-16.00 saatleri arasında Trakya Üniversiteler Birliği tarafından gerçekleştirilen TÜB-Algoritma Hackathonu’na katılan Yazılım Mühendisliği 2. Sınıf öğrencilerimizden Kerim Berkay BUCAN ve Alihan GÜRSOY yarışan 18 takım arasından ikinci olarak ödül almaya hak kazandılar. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2.sınıf öğrencilerimizden Elyesa Enes YALÇIN, Erenay YALÇIN, Ali Mert UYUMAZ, Mehmet Can ESER ve Yusuf Cihan ŞAHİN ise yarışmaya katılan diğer takımımız olarak dördüncü oldular. Öğrencilerimize ödüllerini ve teşekkür belgelerini takdim etmek üzere düzenlenen törene Dekanınımız Sayın Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ, Dekan Yardımcımız ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İlyas ÖZER, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aykut DİKER, Hackathon Yarışma Sorumlusu olarak Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Muhammed MİLANİ ve diğer öğretim elemanlarımız da katıldılar. Tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunar, öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.