Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2020

Gösterim: 1488

25.05.2020 - Haftanın Ücretsiz Eğitimleri

Haftanın ücretsiz Udemy kursları

Mobil cihazların insanlar için her geçen gün daha fazla önem kazandığını düşündüğümüzde gelecek planlarınızı mobil uygulama geliştirme üzerine kurmak birçok kişi için daha iyi olacaktır. iOS cihazlar için uygulama ve oyun geliştirerek para kazanabilirsiniz. iOS uygulama geliştirme eğitimine kaydolmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Java programlama dilini öğrenerek mobil uygulama, masaüstü uygulama ve veri analizi gibi alanlarda kendinizi geliştirerek bilişim sektöründe iyi bir konuma gelebilirsiniz. Bilişim sektöründe birçok yazılımcı tarafından kullanılan Java dilini öğrenmek için buraya tıklayarak kursa kayıt yaptırabilirsiniz.

 

Haftanın ücretsiz Udemy kursları

Oracle veritabanı, özellikle büyük firmalar tarafından sıkça kullanılmaktadır. Haftanın ücretsiz Udemy kursları arasında en çok Oracle eğitimine kaydolmanızı tavsiye ediyoruz. Gerek veri yapısı gerekse teknik desteği sebebiyle tercih edilen Oracle, bilişim sektöründe hizmet veren firmalarda işe girmeniz için avantaj sağlayacaktır. Buraya tıklayarak Oracle eğitimine kayıt olabilirsiniz.

 

Python, birçok sektörde karşımıza çıkan ve hızla gelişen bir dil. Özellikle yapay zeka ve büyük veri konularında hem topluluk desteği hem de kütüphane sayısı ile diğer dillere göre avantajlı konumda olan Python, veri analizi konusunda da birçok kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Buraya tıklayarak eğitime katılabilirsiniz.

 

Haftanın ücretsiz Udemy kursları

Arayüz tasarımcılarının en çok tercih ettiği uygulamalardan biri olan Sketch, hem kullanım kolaylığı hem de gelişmiş özellikleri ile yeni başlayanlar için iyi bir seçenek olacaktır. UI(user interface) tasarımı yapmak ve kendinizi bu alanda geliştirmek istiyorsanız buraya tıklayarak eğitime kayıt olabilirsiniz.