Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2020

05.10.2020 Pazartesi saat: 15:00' de tekrar yapılacak İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfı Seviye Tespit Sınavına ilişkin duyuru.

2020 – 2021 Öğretim yılında Üniversitemiz Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına ilk defa kayıt yaptıran ve İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek isteyen öğrencilere yönelik 30 Eylül 2020 Çarşamba saat 11:00' de LMS sistemi üzerinde (çevrimiçi) Seviye Tespit Sınavı yapılmıştır.

Ancak; İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek talebiyle dilekçe veren ve ikinci öğretim harç ücretini yatırmayanlar ile, E-Devlet sistemi üzerinden kayıt yaptırarak İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında okuma talebinde bulunarak dilekçelerini bağlı oldukları Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına göndermeyen öğrenciler, 30 Eylül 2020 Çarşamba saat 11:00' de LMS sistemi üzerinden (çevrimiçi) yapılan Seviye Tespit Sınavına katılamamışlardır.

İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek isteyen ve dilekçeleriyle başvuruda bulunan öğrencilere yönelik 05 Ekim 2020 Pazartesi saat 15:00' de LMS sistemi üzerinden (çevrimiçi) tekrar Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır.

Bu hususta, sınava katılmak isteyen ve dilekçelerini henüz göndermemiş olan fakültemiz öğrencilerinin, 02.10.2020 saat 14:00'e kadar dilekçelerini muhendislik@bandirma.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.