Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2024

Gösterim: 209

2024 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşip Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

2024 DGS Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz kayıt süreçleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye ekte yer alan dosyadan ulaşabilirler.

2024 DGS Yerleştirme sonuçları neticesinde, Üniversitemizi kazanan ve kayıt yaptıracak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ayrıntılar için tıklayınız.

 

Dikey geçiş ile kayıt olmaya hak kazanan öğrencilerimiz, ders aldıkları kurumdaki derslerin sayılması için muafiyet talebinde bulunabilirler. Muafiyet-İntibak dilekçesi için:

Muafiyet-İntibak Dilekçesi

Ders muafiyeti talebinde bulunacak olan öğrenciler bu formu doldurup dijital/word formatı halini kayıt işlemleri için Fakültemize geldiklerinde muhendislik@bandirma.edu.tr adresine mail atmalıdır. Form doldurulurken her dersin karşısına yalnızca bir ders yazılmalı ve aynı ders 2 kez kullanılmamalıdır.

Muafiyet talebinden bulunmak isteyen öğrenciler dikey geçiş yaptıkları bölümün ders planı ve ders içeriklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirler. Muafiyet talebi yalnızca 1 defaya mahsus olduğundan dikkatli yapılması önem arz etmektedir.

Bilgisayar Mühendisliği Ders Planları: https://mdbf.bandirma.edu.tr/tr/bil-muh/Sayfa/Goster/Ders-Planlari-14630

 
Elektrik Mühendisliği Ders İçerikleri: https://obs.bandirma.edu.tr/oibs/bologna/progCourses.aspx?lang=tr&curSunit=5297