Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı 11.07.2024 tarihinde saat 14:30’da Üniversitemiz Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda Fakültemiz akademik ve idari personelinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Toplantı Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ’ ın açılış konuşması ile başladı. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının genel değerlendirilmesi yapılarak, akademik ve idari faaliyetlere ilişkin sunum gerçekleştirilmiştir. Akademik ve idari personelimizin eğitim-öğretimin geliştirilmesine yönelik görüş ve önerileri ve genel talepleri alınmıştır.

Toplantı Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ’ ın kapanış konuşması ile sona erdi.