Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024

Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısı Hakkında

Fakültemizin 2024 yılındaki ilk Danışma Kurulu Toplantısı Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda yüz yüze/çevrimiçi olarak hibrit olarak gerçekleştirildi. Toplantı Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ’ın açılış konuşması ile başladı.

Toplantıda güncel öğrenci sayımız hakkında bilgiler verildi. Fakültemize yapılan yeni atamalar ve yükselmeler tanıtıldı. Fakültemiz öğretim üyelerinin yayın ve atıf performansı, gerçekleştirdikleri ulusal ve uluslararası projeler ve patentler hakkında bilgiler verildi. Fakültemiz bünyesinde yeni açılabilecek programlar ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tanıtılarak, Fakültemizin Ocak-Haziran ayları içerisinde akreditasyon ile ilgili gerçekleştirdiği çalışmalar sunuldu. Özellikle öğrencilerin çok disiplinli takım çalışmalarında yer alması ve sanayi ile iş birliği içerisinde projeler gerçekleştirmeleri konuları üzerinde fikir alışverişlerinde bulunuldu. Akreditasyon çerçevesinde devam eden çalışmalar ile ilgili paydaşların görüşleri alındı.

Bir sonraki toplantı için Danışma Kurulu Üyeleri’nin önerileri doğrultusunda planlamalar yapılmıştır. Toplantı Fakültemizin geliştirilmesine yönelik paydaş önerileri alınarak sonlandırıldı.

Tüm Danışma Kurulu Üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Toplantıya ev sahipliği yapan  Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin YAKAR’a nazik daveti için teşekkürlerimizi sunarız. Bir sonraki toplantının Marmara OSB’de yapılmasını teklif eden Marmara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Menderes AKAR’a nazik daveti için teşekkürlerimizi sunarız.