Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2024

Fakültemiz Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğüne teknik ziyarette bulunmuştur

Rektör Yardımcısı ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Harun ÖZBAY, Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ARUCU, Gönen Jeotermal Enstitü Müdürü Doç. Dr. İsmail KOÇAK ve Gönen Jeotermal Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Bülent BÜYÜK, Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğü Gönen Biga Manyas İnşaat Projeleri Kontrol Şube Müdürü Orhan TÜRKOĞLU ile birlikte Manyas Ovası Sağ Sahil Sulaması ve regülatörü, Manyas Barajı ve Hidroelektrik santraline teknik inceleme ziyaretinde bulunulmuştur. Ayrıca Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğü Jeoteknik Hizmetler Şube Müdürü Turgay Caha ile birlikte 2814 metre uzunluğundaki Manyas Ovası Sol Sahil Sulaması iletim tüneli hakkında teknik bilgi alınarak incelemede bulunulmuştur.

Destek ve katkılarından dolayı Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.